Peter Larsen – kompetent kloakkontrol


PETERS KLOAK­KONTROL – NÆSTEN 30 ÅRS ERFARING

Peters Kloakkontrol er stiftet og ejet af Peter Larsen, som til dagligt er firmaets TV inspektions operatør og store drivkraft. Virksomheden har tidligere i over 16 år været medlem af DTVK, Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning.

Med en årelang passion for at sikre, vedligeholde og reparere danskernes kloakledninger, har Peters Kloakkontrol opbygget en solid erfaring og et stærkt netværk af samarbejdspartnere.

Vores store know-how gør, at vi meget hurtigt kan lokalisere årsagen til dit kloakproblem og kan herefter yde kompetent rådgivning til den bedste løsning når skaden skal udbedres.

VI SKILLER OS UD I KLOAK­BRANCHEN

Ikke mange kan prale af at have så mange års erfaring som vi, og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi tør ligeledes godt påstå at vi tilbyder nogle af Danmarks bedste priser og så kan du naturligvis forvente en hurtig eksekvering.

Ring eller skriv til Peters Kloakservice på tlf. +45 2095 2057 eller via mail kloakkontrol@gmail.com og få et tilbud på netop din opgave.

OPGAVER FOR PETERS KLOAK­KONTROL

Ud over vores store ekspertise inden for TV inspektion, laver vi også større totalløsninger i samarbejde med vores dygtige eksterne samarbejdspartnere. Opgaver vi typisk udfører vi arbejder med rørdimensioner fra 20 mm og helt op til 600 mm for både private og virksomheder, lugtgener og fugt, inspektion af stikledninger, brud, forstoppelse mv, herudover rotteskader og ejerskifte.

Hyrer du Peters Kloakservice til en TV inspektion har vi fokus på hurtigt at levere al materiale til dig online. Her vil du modtage optagelsen der viser den 360 graders videooptagelse af problematikken i røret, en optegning af kloakken samt en rapport hvori situationen beskrives og evt. dokumentation til brug ved forsikringssager vedhæftes mv.